Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Visoka kadifaVisoka kadifa predstavlja jednogodišnju zeljastu biljku, nije zahtevan cvet, pripada porodici Složenocvetnica. Ovo je jedna od najrasprostranjenijih biljaka kod nas za ukras balkona i travnatih površina. Koristi se za lečenje mioma. Rod uključuje oko 30
19. avgust
BiljkeDijeta sa borovnicamaDijeta sa borovnicama traje tri dana, Za koje možete skinuti do tri kilograma. Borovnice su korisne za vid i krvne sudove.
18. avgust
DijeteKolagen - šta treba da znateU omiljenoj kremi za lice, losionu za telo, prehrambenim dodacima i čak u lekovima, često otkrivamo prisustvo kolagena. Šta predstavlja kolagen, koju ulogu igra u našem telu i zašto je toliko važan? O
18. avgust
ZanimljivoKako se kuva u vok tiganjuVok je kineski tiganj koji poseduje tri karakteristične crte u odnosu na ostale tiganje - ispupčeno dno, tanke zidovi i okrugli oblik. Ovaj oblik posude omogućuje njegovo brzo zagrevanje.
17. avgust
Kulinarski SavetiZačini koji najviše odgovaraju piciKako bi pica bila ne samo ukusna, već i aromatična, dobro je da se u nju dodaju različite vrste začina. Jedan od obaveznih začina prilikom pripremanja pice je origano. O
17. avgust
Kulinarski SavetiSimptomi kod predoziranja kofeinomZavisnost od kofeina dovodi do fizičkih tegoba kao što su glavobolja, nervoza i drhtavica. Kofein ima efekat stimulansa i dovodi do neželjenih posledica.
15. avgust
Šta je zbog čega korisnoKako se konzumiraju koktel škampiŠkampi se jedu rukama ili viljuškom za morske plodove, sa tri zuba i kratkom drškom - u zavisnosti od načina serviranja. Prženi škampi se konzumiraju sa nožem i viljuškom, a ako ima nisu sklonjeni repovi, možete ih jesti i prstima.
15. avgust
Kulinarski SavetiKoje meso je najštetnije za naš organizam?Da li je meso korisno ili štetno - kategoričnog odgovora još uvek nema. Nutricionisti su, čini se, otkrili odgovor na ovo pitanje.
14. avgust
Šta je zbog čega korisnoKako se pravi sos od limunaSos od limuna je veoma svež i lagan, odgovarajući uz meso, pripremu meso pripremljeno na roštilju ili riblji file. Predlažemo vam tri načina na koji možete da napravite ovaj ukusni sos.
14. avgust
Kulinarski SavetiKorisni saveti za pripremu ribeDa bi riba bila ukusnija, treba je potopiti u mleko. Riblja supa se pravi tako što prethodno napravite bujon.
13. avgust
Kulinarski SavetiBožurBožur je poznat najviše kao dekorativna biljka za cvetne leje i zelene površine. Ali osim lepog izgleda božur ima i lekovita svojstva. Koren božura je koristio Hipokrat kao sredstvo protiv epilepsije.
13. avgust
BiljkeKako da napravimo kuvano testoTehnologija pripreme nije složena, ali se mora poštovati, kako bi rezultat bio dobar.
12. avgust
Kulinarski SavetiDa napravimo domaći ratlukVeoma lako možete da napravite sami ratluk i da počastite svoje goste ovim ukusnim desertom. Možete da napravite ratluk različitih aroma i ukusa.
12. avgust
Šta da skuvamGlazura od karamela - tehnike, saveti i primenaGlazura od karamela ili glazura ogledalo od karamela i čokolade se koristi za pokrivanje torti od karamela i kolača od karamela. Evo i dva recepta pripremanje karamel glazure.
11. avgust
Kulinarski SavetiUpotreba majčine dušice u kulinarstvuAromatična majčina dušica ne koristi se samo za pripremu čaja, već ima svoju veliku upotrebnu moć u kuhinjama mnogih zemalja.
11. avgust
Kulinarski SavetiZbog čega treba redovno da jedemo tikvice?Tikvice se nalaze u grupi najšire korišćenih namirnica biljnog porekla u mnogim kuhinjama. Pogledajte koje su najveće koristi od tikvica i saznajte zašto je korisno češće jesti tikvice.
10. avgust
Šta je zbog čega korisnoPet razloga zbog kojih treba da jedemo lubenicuKriške sočne lubenice su neizostavni deo letnje trpeze. Lubenica je idealna za vrele letnje dane. Pogledajte 5 razloga da jedete lubenicu.
10. avgust
Šta je zbog čega korisnoČuvanje mladog belog i crnog lukaMladi crni luk ima mnogo kvaliteta, koje ima i stari crni luk. Dobro je da se upotrebljava odmah, nakon što je ubran u bašti ili kupljen na pijaci ili u prodavnici. Najbrže se kvare nežna pera. Ako sačekate sa pripremom mladog crnog luka, onda morate da u
07. avgust
Kulinarski SavetiIdeje za predjela i salate s patlidžanomPatlidžan je jtipično letnje povrće. Mnogim ljudima je teško da uključe patlidžan u svoj jelovnik zbog nedostatka recepata. Nudimo vam nekoliko ideja za predjela i salate s patlidžanom.
07. avgust
Šta da skuvamSve o smeđem šećeru MuskovadoSmeđi šećer Muskovado je nerafinisani šećer od trske, kod kog se melasa ne uklanja. Muskovado sadrži viši nivo različitih minerala u odnosu na bilo koji obrađeni šećer.
06. avgust
Šta je zbog čega korisnoNovi recepti
Novi saveti
Pratite nas
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Odabrani
Omiljena jela
- Vrsta Jela
- Stepen Težine
- Sezonska Kuhinja
- Ostale kategorije
- Internacionalni
- Način Obrade