Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Koja hrana izbacuje toksine?Zimi se metabolizam usporava i toksini se gomilaju u našem telu. Hrana je najbolje sredstvo u borbi protiv toksina nagomilanih u vašem telu.
04. januar
Šta je zbog čega korisnoKako pripremiti savršene šnicle za Novu godinu Savršene šnicle za Novu godinu treba da budu sočne i ukusne. Ne postoji ništa bolje od toga da Nova godina počne ukusnim i savršeno prippremljenim šniclama.
02. januar
Šta da skuvamKako sami pripremiti brašno od leblebije?Da biste napravili brašno od pečene leblebije, takođe su vam potrebne suve semenke. Brašno od leblebije je bogato proteinima i pravi čuda u obnavljanju ćelija.
23. dec.
Kulinarski SavetiKoliko je kafe zdravo popiti dnevno?Kafa osporava prvenstvo u upotrebi sa drugim popularnim pićima. Činjenica je da većina ljudi ne može da zamisli svoj dan bez snažnog delovanja šoljice kafe. Koliko kafe je zdravo piti dnevno?
23. dec.
Ishrana kod problemaBožićna kućica - ukusno remek-delo u prazničnoj dekoraciji Božićna kućica se mnogo puta pretvarala u košmar za mnogo domaćica. Evo kako da napravite savršenu božićnu kućicu.
22. dec.
Kulinarski SavetiZdrava dijeta sa javorovim sirupomJedna od najpopularnijih metoda mršavljenja u poslednje vreme je dijeta sa javorovim sirupom. Uz nju, ne samo da gubite težinu, već i čistite svoje telo.
22. dec.
DijeteNeslućene koristi od svinjske mastiO koristima od svinjske masti raspravlja se dugi niz godina. Nutricionisti su uvereni da ovaj proizvod donosi mnogo više koristi nego štete.
21. dec.
Šta je zbog čega korisnoDa li se deblja od pirinča?Konzumirajte pirinač, jer je on koristan i sarži neophodne korisne materije za telo. Jedite ga tokom dana, da biste mogli da potrošite natrpane ugljene hidrate.
21. dec.
DijeteRužičasti biberRužičasti biber nema ništa zajedničko sa crnim biberom. Karakteristike ružičastog bibera. Plodovi ružičastog bibera se sakupljaju i suše u senci ili na suncu.
21. dec.
ZačiniDetoksikacija crevaDetoksikacija creva je popularan alternativno sredstvo koje uklanja otpad i toksine iz debelog creva. Debelo crevo treba da se očisti za optimalno zdravlje varenja.
21. dec.
Ishrana kod problemaZnačenje joda za organizamSupstanca jod je hemijski element koji igra važnu ulogu: koristi se kao osnovni materijal za hormone koje proizvodi štitna žlezda, a koji regulišu mnoge aktivnosti u našem telu.
21. dec.
Šta je zbog čega korisnoŠtete od kukuruznog sirupaProizvodnja kukuruznog sirupa doživela je svoj procvat 1970-ih godina prošlog veka. Kukuruzni sirup produžava trajanje proizvoda, meša se lako sa tečnostima i čuva slatkoću.
20. dec.
Šta je zbog čega korisnoŠta ide uz šampanjac?Koliko je važan odabir šampanjca, toliko je važan i izbor sa čime ćemo ga upariti. Pogledajte ove predloge sa čime da kombinujemo šampanjac.
20. dec.
Kulinarski SavetiProizvodi za čišćenje organizmaIdealni proizvodi za čišćenje organizma od toksina. Postoji mnogo prehrambenih proizvoda, sa kojima možete očistiti organizam.
20. dec.
Šta je zbog čega korisnoŠta je solanin?Solanin izaziva prvenstveno gastrointestinalne i neurološke poremećaje. Šta predstavlja solanin i koliko je opasan?
20. dec.
Šta je zbog čega korisnoKako da zamrznemo kukuruz?Zamrznuti kukuruz je veoma zgodan za pripremanje različitih vrsta jela. Pogledajte kako da lako i jednostavno zamrznete kukuruz.
20. dec.
Kulinarski SavetiKako da pravilno čuvamo kiseli kupusPratite naše savete za čuvanje kiselog kupusa, da biste imali ukusan kupus cele zime. Gde da čuvate kiseli kupus? Čuvanje kiselog kupusa u teglama.
20. dec.
Kulinarski SavetiNedostatak vitamina CVitamin C je jedan od najpoznatijih vitamina. U današnje vreme nedostatak vitamina C se sreće najčešće kod tinejdžera.
20. dec.
Ishrana kod problemaKako da kuvamo na pariAko nemate uređaj za kuvanje na pari, možete da kuvate na starinski način: metalno cedilo ili sito se stavi na lonac sa ključalom vodom i pokrije krpom.
19. dec.
Kulinarski SavetiDnevna doza kalcijuma, kalijuma, selena i gvožđaMinerali su neophodni za dobro zdravlje. . Spisak preporučenih dnevnih doza magnezijuma, kalcijuma, kalijuma, gvožđa i selena.
19. dec.
Šta je zbog čega korisnoNovi recepti
Novi saveti
Pratite nas
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Odabrani
Omiljena jela
- Vrsta Jela
- Stepen Težine
- Sezonska Kuhinja
- Ostale kategorije
- Internacionalni
- Način Obrade