Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Smrznite paprike za zimuSmrznute paprike su veoma zgodne namirnice za svako jelo, jer se mogu dodati i jelima od povrća i mesa. Smrznute paprike takođe se mogu puniti.
30. januar
Kulinarski SavetiHrana koja poboljšava sanJasno je da ne birate uvek odgovarajuću hranu, koja će poboljšati kvalitet vašeg sna. Za one koji pate od nesanice - evo nekoh namirnica, koje će pobljšati vaš san
30. januar
Kako pripremiti arapski začin Zaatar?Aromatični začin Zaatar je poznat kao istočna šarena so i 23 septembar je njegov praznik. Zaatar je jedinstven začin za meso, sor i povrće. Recept za domaći zaatar.
27. januar
Kulinarski SavetiVrste meda i njihova korisna svojstvaPostoje različite vrste meda, ali kada odlučite da koristite med kao lek i za hranu, morate biti sigurni da znate njegov izvor.
26. januar
Šta je zbog čega korisnoHajde da kuvamo sa divljim pirinčemDivlji pirinač je veoma specifična kultura. Jela, koja možemo da pripremim sa divljim pirinčem.
25. januar
Šta da skuvamDa li je pijenje tople vode tako dobro za zdravlje?Voda je eliksir života. Skoro 70 odsto ljudskog tela se sastoji od vode. Hidrira telo i održava dobro funkcionisanje organa.
24. januar
Šta je zbog čega korisnoDanski plavi sir DanabluDanablu plavi sir spada u takozvane meke sireve. Najpre je zamišljen kao alternativa Rokforu, ali sa bitnom razlikom. Danablu je jedan od najpopularnijih sireva sa plemenitim plesnima.
24. januar
Mlečni ProizvodiKoja se ishrana može nazvlati lekovitom?Glavni zahtev lekovite ishrane je da osoba trajno izbaci iz svog jelovnika sve loše namirnice. Hrana u jelovniku zdrave ishrane mora da bude određena.
23. januar
Ishrana kod problemaKako da blanširamo pirinač?Blanširanje pirinča zahteva duboki lonac veće zapremine. Pirinač možete lako blanširati kod kuće.
23. januar
Kulinarski SavetiZašto je smeđi pirinač korisnijiSmeđi pirinač je izuzetno korisna namirnica. Smeđi pirinač je veoma bogat vitaminima, gvožđem, manganom.
22. januar
Šta je zbog čega korisnoŠta sadrži majonez iz prodavnica?Majonez koji kupujemo u prodavnicama je mešavina nezdravih masti, konzervansa i šećera sumnjivog porekla.
22. januar
Šta je zbog čega korisnoUz šta najbolje ide vinoDa bi se vino kombinovalo sa određenim jelom, treba se držati pravila. Koliko je vino skuplje i jače, toliko jelo treba da bude jednostavnije.
22. januar
Kulinarski SavetiHrana sa vitaminom B1Vitamina B1 ima u džigerici, Semenkama suncoktera, lešnicima i žitaricama. Pročitajte koje su namirnice bogate vrednim vitaminom B1.
22. januar
Šta je zbog čega korisnoSadnja i gajenje čeri paradajzaPoslednjih godina čeri paradajz je postao veoma popularan u Evropi. Lep je, zanimljiv i pogodan za salate, za ukrašavanje svih vrsta jela, a veoma je ukusan i kuvan.
20. januar
Dvorište i BaštaTajna vazdušastog domaćeg kuglofaPripremili smo za vas nekoliko tajni koje će vam pomoći da napravite pravi mekani i vazdušast domaći kuglof. Pogledajte ih.
20. januar
Kulinarski SavetiTahini od semenki bundeve - koristi i primenaTahini je dostupan od različitih semenki i orašastih plodova - oraha, lešnika, kikirikija, badema. Evo kako da napravite tahini od bundeve.
20. januar
Šta je zbog čega korisnoŠta sadrži laneno seme i kako se koristi?Šta sadrži laneno seme i kako se unosi? Nutritivni sastav lanenog semena. Ako ne bude pravilno korišćeno, laneno seme može da ostane nesamleveno u organizmu.
19. januar
Šta je zbog čega korisnoZa ili protiv smrznutog spanaćaSpanać može da nađe mesto na svakom stolu, može da bude odličan dodatak i prilog mnogim jelima, pravi veoma ukusne salate i spada među vitaminsko najbogatije povrće.
19. januar
Šta je zbog čega korisnoIshrana kod čiraKada imate čir, vaša hrana treba da bude kuvana, pečena, dinstana, pasirana. Isgrana kod čira treba da bude češća nego pre - 5-6 obroka na dan.
19. januar
Ishrana kod problemaZašto treba pojesti nekoliko urmi pre spavanja?Proteina u suvoj urmi je deset puta više nego u svežem, koje je tvrdo i ne može se jesti. Hramljivi sastav urme. Zašto da jedemo urme pre spavanja.
19. januar
Šta je zbog čega korisnoNovi recepti
Novi saveti
Pratite nas
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Odabrani
Omiljena jela
- Vrsta Jela
- Stepen Težine
- Sezonska Kuhinja
- Ostale kategorije
- Internacionalni
- Način Obrade