Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
ŽavornjakŽavornjak /Delphinium consolida/ predstavlja jednogodišnju biljku iz porodice ljutića, poznat još kao žavornak, samorotka, kokotić, vranini nokti, ajdovsko zelje itd. Narodna medicina ga preporučuje kod glavobolje i neredovne menstruacije.
14. jul
BiljkeO koristima od pačije mastiKuvanje u pačijoj masti je hit umnogim zemljama, kao što su USA, Velika Britanija i Švajcarska. Postoje čak i lanci restorana, koji nude dosta raznovrstan meni, koji uključuje jela pripremljena u njoj.
14. jul
Šta je zbog čega korisnoZbog čega je prženje štetno?Većina ljudi je upoznata sa štetnošću pržene hrane, zahvaljujući mnogim člancima i istraživanjima. Proces prženja je poznat kao izuzetno štetan i toksičan.
14. jul
Šta je zbog čega korisnoKokiceKokice su mnogim ljudima omiljene, a odlazak u bioskop bez njih je nezamisliv za većinu. Iako su ukusne, slane kokoce mogu biti izuzetno štetne za zdravlje. Slatke kokice možete dobiti ako im dodate kašiku meda ili smeđeg šećera.
13. jul
Hranljive NamirniceNeobično voće pomeloPomelo ima mnogo korisnih svojstava i ima pozitivno delovanje na vitalnost i zdravlje čoveka. U Kini i na Tajlandu veruju da pomelo ima čudotvorna lekovita svojstva.
13. jul
Šta je zbog čega korisnoLekovite biljke za jačanje krvnih sudovaČesto pročišćavanje i jačanje krvnih sudova uspešno deluje na održavanje njihovog normalnog i nesmetanog funkcionisanja.
11. jul
Šta je zbog čega korisnoKoji su najbolji lekoviti i pročišćujući čajeviNajbolji lekoviti i pročišćujući čajevi su bez sumnje biljni čajevi i biljni odvarci. Oni su korisni kod osoba sa dijabetesom i pomažu u normalizaciji krvog pritiska.
10. jul
Šta je zbog čega korisnoPoslastičarske boje i veštačke bojeDa biste bili sigurni da poslastičarske boje i veštačke boje sadrže samo prirodne sastojke, pripremite ih sami. Tako ćete dobiti lepu tortu ili keks i da se ne plašite da možda sadrže štetne hemikalije.
10. jul
Kulinarski SavetiAmarant - malo, ali veoma korisno zrnoAmarant je poznato još iz doba asteka. Međutim, oni nisu koristili žitaricu za ishranu. Oni su biljci prepisivali mnogo magičnih svostava.
09. jul
Šta je zbog čega korisnoKako pravilno da kuvamo mesoDa bismo sačuvali vredne materije mesa, kao i da bismo ga spremili da bude ukusno i krhko, potrebno je da ispoštujemo neka pravila tokom njegovog kuvanja.
09. jul
Kulinarski SavetiKako da napravimo mekani hlebČak i oni od nas koji drže neku dijetu i koji su izbacili hleb i proizvode od hleba iz svog menija, momentalno bi razmislili ukoliko bi osetili aromu sveže pečenog hleba.
08. jul
Kulinarski SavetiMaldonska so - suština i prednostiGovoreći o soli, prosto ne postoji način a da vam ne predstavimo Maldonsku so, zato što njena popularnost dobija sve veću snagu i ona se pretvara u omiljenu od strane svih istaknutijih glavnih kuvara.
08. jul
Šta je zbog čega korisnoPačetina magre - suština i način pripremePačetina magre je među najomiljenijim specijalitetima elitnih restorana. Pogledajte kako možete da je spremite u kućnim uslovima.
07. jul
Kulinarski SavetiKako da pripremimo savršeni Ribaj stekAko ste od onih ljudi koji nisu čuli za Ribaj stek, ništa strašno. U sledećim redovima će vam biti jasnije i sigurni smo da ćete ga odmah probati.
07. jul
Kulinarski SavetiBujon od kostiju: Kako da ga napravite i 6 razloga zbog čega vam trebaBujon od kostiju postaje sve popularniji, posebno među onima koji su pristalice zdrave ishrane. Evo i 6 razloga zbog kojih je dobro piti bujon od kostiju.
06. jul
Kulinarski SavetiTop 8 koristi za zdaravlje od karfiolaKarfiol je izuzetno zdravo povrće sa mnogo blagotvornih svojstvava za zdravlje. Pogledajte 8 koristi od konzumiranja karfiola.
06. jul
Šta je zbog čega korisnoKikiriki puter za ubrzavanje metabolizmaSamo jedna supena kašika kikiriki putera dnevno ima mnogo koristi za organizam. Da li znate da 540 kikirikija treba da bi se napravila jedna tegla kikiriki putera?
04. jul
Šta je zbog čega korisnoDijeta pevačice Adel koja je skinula 30 kilogramaVeć duže vreme primećujemo da je pevačica Adel u odličnoj formi. Šta je uzrok ome, zapitaćete se? To je kombinacija mnogih faktora - treninga, pilatesa, ali i jedne odlične dijete.
Kako dijeta bez mesa utiče na vaš intelekt?Objasnićemo kako izbacivanje mesa deluje na umnu sposobnost, a odatle - na naš intelekt. Naućnici imaju podeljeno mišljenje o tome. Pogledajte šta misle specijalisti za uticaj mesa na ljudski intelekt.
03. jul
Šta je zbog čega korisnoZdravi recepti: sok od šargarepe za srce i krvne sudovePreporučuje se da se sveže šargarepe i sok od šargarepe uključe u ishranu zdravih ljudi - za profilaksu kardiovaskularnih bolesti. Evo i lekovitih recepata sa šargarepom.
03. jul
Ishrana kod problemaNovi recepti
Novi saveti
Pratite nas
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Odabrani
Omiljena jela
- Vrsta Jela
- Stepen Težine
- Sezonska Kuhinja
- Ostale kategorije
- Internacionalni
- Način Obrade