Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Najnovije

Pogledaj najnovije članke, recepte i savete na Bonapeti.rs
Šta je protein surutke i kada se uzima?Šta je protein surutke i kada se uzima?Protein surutke je vrsta dodatka ishrani, koji pomaže u povećanju i održavanju mišićne mase. Njegova proizvodnja se zasniva na mleku i potpuno je bezopasna.
Kuvanje sa eritritolom - ideje i doziranjeKuvanje sa eritritolom - ideje i doziranjeEritritol postaje sve popularniji kao zdrava zamena za šećer u kuvanju. Kuvanje sa eritritolom - ideje i doziranje. Kako se kuva sa erotritolom? Kako se menja šećer sa erotritolom?
Načini konzerviranja grožđaNačini konzerviranja grožđaGrožđe je prirodni bombon, pun ukusa i hranljivih materija. Konzerviranje grožđa može produžiti njegov rok trajanja i omogućiti vam da uživate u njegovoj slatkoći tokom cele godine.
Čia sa kiselim mlekom - zašto da je uključimo u svoju ishranu?Čia sa kiselim mlekom - zašto da je uključimo u svoju ishranu?Čia je superhrana ili super namirnica, koja postaje sve popularnija, a u kombinaciji sa zdravim kiselim mlekom postaje odličan doručak ili lagana užina. Zašto da jedemo čiu sa kiselim mlekom?
Sadnja i uzgoj krompiraSadnja i uzgoj krompiraUspešan uzgoj krompira zahteva kvalitetno seme i odgovarajuću negu. Krompir klija kada se zemljište na dubini na kojoj se seje zagreje na 7-8 stepeni.
Narodna medicina i kuvani napici sa suvim grožđemNarodna medicina i kuvani napici sa suvim grožđemNapitak od suvog grožđa je magični napitak, koji stimuliše biohemijske procese koji se odvijaju u jetri. Pogledajte koje sve koristi donosi napitak od suvog grožđa.
Osnovna pravila kod konzerviranja graškaOsnovna pravila kod konzerviranja graškaKonzerviranje graška nije komplikovano, postoje neka pravila koja se moraju poštovati kako bi konzervano povrće ostalo sveže i pogodno do sledeće berbe. Pravila za konzerviranje graška.
Kulinarska upotreba eskarolaKulinarska upotreba eskarolaEskarol (Escarol) je zeleno lisnato povrće, član porodice cikorije. Ima široke, zelene, kovrdžave listove i blago gorak ukus. Može se konzumirati i sirovo i kuvano.
U srcu Mediterana: tradicionalna španska kuhinjaU srcu Mediterana: tradicionalna španska kuhinja
14. april
Bilo da uživate u bogatoj paelji, osvežavajućem gazpaču ili raznovrsnim tapasima, svaki zalogaj nosi priču o španskoj istoriji, strasti i ljubavi prema gastronomiji.
Loše kombinacije namirnica, koje nikada ne bi trebalo da jedemoLoše kombinacije namirnica, koje nikada ne bi trebalo da jedemoLoše kombinacije namirnica dovode do viška kilograma i nemogućnosti otklanjanja gojaznosti sa svim posledicama. Koje kombinacije hrane treba izbegavati
Pet načina da napravite ćuftice bez mesaPet načina da napravite ćuftice bez mesaNemojte misliti da se ćuftice prave samo od mlevenog mesa. Evo pet zanimljivih varijanti ćuftica, koje će definitivno promeniti vašu percepciju ćuftica.
Šta bademi sadrže i zašto su korisni?Šta bademi sadrže i zašto su korisni?Bademi su deo moderne zdrave ishrane. Bademi sadrže veliko bogatstvo hranljivih materija i mnogo proteina.
Kako napraviti zdravu picu od kačamaka (palente)?Kako napraviti zdravu picu od kačamaka (palente)?Postoji li neko ko ne voli picu? Međutim, ako ste ljubitelj kačamaka i zdrave ishrane, možete napraviti neodoljivu picu od kore sa kačamakom. Kako da pripremimo zdravu picu od kačamaka?
Kako maslinovo ulje utiče na srce i arterije?Kako maslinovo ulje utiče na srce i arterije?Poznato od davnina, maslinovo ulje nije slučajno nazvano tečno zlato“. Saznajte kako deluje maslinovo ulje na srce i arterije.
Najljuće sorte paprike na svetuNajljuće sorte paprike na svetu
08. april
Zanimljivo
Koja je najpikantnija ljuta papričica? Selekcije neprestano stvaraju nove i nove sorte ljutih papričica, istiskujući prethodne rekordere.
Kako pravilno konzumirati šargarepu za maksimalnu koristKako pravilno konzumirati šargarepu za maksimalnu koristPostoji velika šansa da ste do sada jeli šargarepu pogrešno. Pravilno konzumiranje šargarepe je od suštinskog značaja za naše zdravlje. Kako da pravilno konzumiramo šargarepu za maksimalne koristi.
Suptilnosti pri serviranju crnog kavijaraSuptilnosti pri serviranju crnog kavijaraKako da servirate crni kavijar na trpezi. Evo nekoliko ideja za garniranje, aranžiranje i serviranje crnog kavijara, pri ćemu po ukusu možete da zamenite votku, ali ne zaboravite srebrnu kašiku.
Zdravstvene koristi od crnog kavijaraZdravstvene koristi od crnog kavijaraKada osoba konzumira crni kavijar, njeno telo se snabdeva neprocenjivim mikroelementima. U sledećem članku pogledakte koje su ostale koristi od crnog kavijara.
Evo kako da prepoznate pravi kačkavalj u prodavniciEvo kako da prepoznate pravi kačkavalj u prodavniciNa tržištu u našoj zemlji možete videti da se nudi veliki izbor različitih vrsta kačkavalja. Ali ne mogu svi proizvodi biti označeni kao pravi kačkavalj. Evo kako da prepoznate pravi kačkavalj u prodavnici.
Guančale - suština i kulinarske fineseGuančale - suština i kulinarske finese
02. april
Zanimljivo
Guančale se sve češće koristi umesto tradicionalnije Pančete, zato što ima karakterističniji ukus, koji se veoma dobro kombinuje sa drugim sastojcima. Kako se pravi Guančale?

Omiljena jela

  • Vrsta Jela
  • Stepen Težine
  • Sezonska Kuhinja
  • Ostale kategorije
  • Internacionalni
  • Način Obrade