Najnovije
Pogledaj najnovije članke, recepte i savete na Bonapeti.rs
Šta je protein surutke i kada se uzima?Protein surutke je vrsta dodatka ishrani, koji pomaže u povećanju i održavanju mišićne mase. Njegova proizvodnja se zasniva na mleku i potpuno je bezopasna.
Kuvanje sa eritritolom - ideje i doziranjeEritritol postaje sve popularniji kao zdrava zamena za šećer u kuvanju. Kuvanje sa eritritolom - ideje i doziranje. Kako se kuva sa erotritolom? Kako se menja šećer sa erotritolom?
Načini konzerviranja grožđaGrožđe je prirodni bombon, pun ukusa i hranljivih materija. Konzerviranje grožđa može produžiti njegov rok trajanja i omogućiti vam da uživate u njegovoj slatkoći tokom cele godine.
Sadnja i uzgoj krompiraUspešan uzgoj krompira zahteva kvalitetno seme i odgovarajuću negu. Krompir klija kada se zemljište na dubini na kojoj se seje zagreje na 7-8 stepeni.
Osnovna pravila kod konzerviranja graškaKonzerviranje graška nije komplikovano, postoje neka pravila koja se moraju poštovati kako bi konzervano povrće ostalo sveže i pogodno do sledeće berbe. Pravila za konzerviranje graška.
Kulinarska upotreba eskarolaEskarol (Escarol) je zeleno lisnato povrće, član porodice cikorije. Ima široke, zelene, kovrdžave listove i blago gorak ukus. Može se konzumirati i sirovo i kuvano.
Najljuće sorte paprike na svetuKoja je najpikantnija ljuta papričica? Selekcije neprestano stvaraju nove i nove sorte ljutih papričica, istiskujući prethodne rekordere.
Suptilnosti pri serviranju crnog kavijaraKako da servirate crni kavijar na trpezi. Evo nekoliko ideja za garniranje, aranžiranje i serviranje crnog kavijara, pri ćemu po ukusu možete da zamenite votku, ali ne zaboravite srebrnu kašiku.
Zdravstvene koristi od crnog kavijaraKada osoba konzumira crni kavijar, njeno telo se snabdeva neprocenjivim mikroelementima. U sledećem članku pogledakte koje su ostale koristi od crnog kavijara.
Evo kako da prepoznate pravi kačkavalj u prodavniciNa tržištu u našoj zemlji možete videti da se nudi veliki izbor različitih vrsta kačkavalja. Ali ne mogu svi proizvodi biti označeni kao pravi kačkavalj. Evo kako da prepoznate pravi kačkavalj u prodavnici.
Guančale - suština i kulinarske fineseGuančale se sve češće koristi umesto tradicionalnije Pančete, zato što ima karakterističniji ukus, koji se veoma dobro kombinuje sa drugim sastojcima. Kako se pravi Guančale?