Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Pogledajte zlatna pravila pekara eksperataDa se i vi ne biste našli u neprijatnim situacijama prilikom pečenja, pogledajte galeriju iznad sa osnovnim pravilima, koja treba poštovati u radu sa rernom.
28. feb.
Kulinarski SavetiSve namirnice, kojih dojilje treba da se klonePeriod dojenja je veoma osetljiv za majku male bebe, zato što sve, čime se majka hrani, prelazi u mleko i služi kao hrana odojčeta. Prvočega treba da se klonite je kafa i napitci sa kofeinom.
28. feb.
Šta je zbog čega korisnoŠefovi kuhinje otkrivaju tajne ukusne slanineAko ste i vi kao i većina koji smartaju da je slanina jedna od najvećih kulinarskih bogatstava, sa sigurnošću će vam se dopasti današnji članak i naučićete nekoliko fora kako da je pripremate na različite načine.
28. feb.
Kulinarski SavetiNajkorisnije zimske namirniceZima je godišnje doba, kada bujaju virusna obolenja i grip. Eto zbog čega vam danas predlažemo spisak sa nekoliko dostupnih namirnica, zahvaljujući kojima možete do poboljšate imunitet vašeg organizma.
27. feb.
Šta je zbog čega korisnoSmršajte na nekonvencionalan način i efektno uz ove ukusne saveteKada je u pitanju dijeta i skidanje kilograma, najverovatnije ste čuli da se hranite češće, ali u manjim porcijama, da koristite zdrave namirnice, da trenirate. Međutim, ima i drugih, nestandardnih stvari, koje će vam pomoći da skinete kilograme. Možda ne
27. feb.
Šta je zbog čega korisnoŠest namirnica za poboljšanje fertilitetaSposobnost da ostanete u drugom stanju zavisi pre svega od vaše genetike. Ipak, poštovanje ove lake dijete“ može vam povećati šanse za začeće i održavanje trudnoće.
27. feb.
Šta je zbog čega korisnoOve namirnice nikako nemojte zagrevati u mikrotalasnoj pećiKoliko god bile ukusne, postoje nemirnice koje se nikako ne zagrevaju u mikrotalasnoj. Tako im se oduzima sva hranljiva vrednost i postaju pre štetne, nego korisne.
27. feb.
Kulinarski SavetiŠta vam telo poručuje kad imate potrebu za nezdravom hranom?Šta mi se jede, za čim imam potrebu i kako da neke štetne namirnice zamenim zdravijima? Ovakva i slična pitanja nam se javljaju u glavi kad se uputimo prema frižideru.
27. feb.
Šta je zbog čega korisnoPravilna kombinacija začina je ključ ka ukusnim jelima!Začini su nerazdvojni deo naše kuhinje. Začini mogu da budu koren, kora ili seme nekih biljaka, kao i sveže lišće i cvetovi pojedinih biljaka.
27. feb.
Kulinarski SavetiPijte sok od kiselih krastavčića, ima bezbroj koristi!Uprkos spornom pitanju da li su turšije štetne ili ne, kiseli krastavčići su neizostavan deo zimske trpeze u većini porodica.
27. feb.
Šta je zbog čega korisno10 zlatnih pravila za ukusne palačinkeDa bi palačinka bila ravnomerna i da bi pokrila tiganj, neophodno je da nakon sipanja okrećemo tiganj u svim pravcima, dok ne pokrije dno.
27. feb.
Kulinarski SavetiKako da postanete Vladar supa i čorbiKažu da supa ili čorba budi apetit i priprema želudac za glavno jelo. Supa ili čorba je odlika sporog života - kada kuvaš supu, nemaš gde da žuriš. Tako i mi, koliko god da nam je brz i opterećen život koji vodimo, uvek moramo pronaći vreme za jedan tanji
27. feb.
Kulinarski SavetiIstina o hemikalijama u hrani ili zašto jedemo vanilu od kravaIdeja, da postoji razlika među prirodnim hemikalijama, koje se nalaze u voću i povrću, i njihove sintetičke verzije je samo pogrešan način poimanja sveta.
27. feb.
ZanimljivoPet važnih razloga da jedete pasulj češćePasulj je jedna od namitnica, koja ćesto prisustvuje na našoj trpezi, jer može da se servira kao čorba, paprikaš, zapečen u rerni, sa i bez mesa.
27. feb.
Šta je zbog čega korisnoDijetalna kuhinja: Koja mesa odgovaraju i kako da ih pripremimoPrilikom držanja dijeta preporučena su posna mesa i to od mlađih životinja - teletina, junetina, piletina i jagnjetina. Kod različitih oboljenja dozvoljavaju se svinjetina i ovčetina, ali bez masnoće.
26. feb.
Kulinarski SavetiČizkejk klasici za praznike i obične danePriprema ovog deserta može da vas napravi delom istorije kulinarstva, baz u vašem krugu prijatelja i rođaka
26. feb.
Šta da skuvamKako nahraniti kožuVažno je da znamo da hrana ne služi samo da nam utoli glad ili zadovolji čula. Neki od minerala i vitamina u hrani odgovaraju za lep spoljašnji izgled naše kože i bukvalno je hrane.
26. feb.
Šta je zbog čega korisnoSa blenderom u rukama stvorićete čudaBlender je najbolji pomoćnik koga možete da imate, kada je u pitanju priprema ukusnih sosova kao što su Pesto i Skordalia. Sa malo mašte i pomoću blendera pripremićete fantastične delikatese.
26. feb.
Šta da skuvamKorisni saveti za domaćice početniceEvo nekoliko korisnih saveta prilikom kuvanja, koji će biti dosta korisni za početnice, koje prvo treba da savladaju finese kulinarske umetnosti.
26. feb.
Kulinarski SavetiKako da koristan doručak pretvorite u prijatan za Vašeg mališanaNa žalost, čak i da ste pripremili najkorisniji mogući doručak za svoje dete, ono se možda neće sa tim složiti i sedeće na stolici sa dosadom i mrzovoljom. Evo, upravo zbog toga ćemo vam pokazati, ne kako da pripremite zdrav doručak
26. feb.
Kulinarski SavetiNovi recepti
Novi saveti
Pratite nas
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Odabrani
Omiljena jela
- Vrsta Jela
- Stepen Težine
- Sezonska Kuhinja
- Ostale kategorije
- Internacionalni
- Način Obrade