Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da pravilno čuvamo kiseli kupusPratite naše savete za čuvanje kiselog kupusa, da biste imali ukusan kupus cele zime. Gde da čuvate kiseli kupus? Čuvanje kiselog kupusa u teglama.
20. dec.
Kulinarski SavetiNedostatak vitamina CVitamin C je jedan od najpoznatijih vitamina. U današnje vreme nedostatak vitamina C se sreće najčešće kod tinejdžera.
20. dec.
Ishrana kod problemaKako da kuvamo na pariAko nemate uređaj za kuvanje na pari, možete da kuvate na starinski način: metalno cedilo ili sito se stavi na lonac sa ključalom vodom i pokrije krpom.
19. dec.
Kulinarski SavetiDnevna doza kalcijuma, kalijuma, selena i gvožđaMinerali su neophodni za dobro zdravlje. . Spisak preporučenih dnevnih doza magnezijuma, kalcijuma, kalijuma, gvožđa i selena.
19. dec.
Šta je zbog čega korisnoNajpopularnije sorte jabuka širom svetaPopularna sorta jabuka su jabuke Greni Smit, poznate po svojoj karakterističnoj zelenoj boji, kiselom ukusu i hrskavoj teksturi. Sorta jabuka Honi Krisp je veoma popularna za konzumaciju u vežem stanju.
19. dec.
Dvorište i BaštaKuvanje mung pasuljaMung pasulj je tradicionalna istočnoazijska kultura mahunarki. Mung pasulj može da se kuva samostalno, ali i da se dodaje u različita jela.
19. dec.
Izgubite deset kilograma uz francusku dijetuUz pomoć francuske dijete možete da skinete deset kilograma za dve nedelje. Ona je kotraindikovana za ljude sa stomačnim i srčanim problemima. Jede se kuvano meso i riba i lisnato povrće.
18. dec.
DijeteKako da se hranimo kod insulinske rezistencijePromena načina ishrane ima odlučujuću ulogu kod insulinske rezistencije. Ishrana kod insulinek rezistencije treba da bude 3-4 puta na dan, u manjim količinama.
18. dec.
Ishrana kod problemaKoristi od mladog siraMladi sir je bogat kalcijumom, fosforom i cinkom, kao i mikro elementima. Mladi sir se naziva još i nezelim i veoma je koristan.
18. dec.
Šta je zbog čega korisnoKako da čuvamo krompir?Tokom zime krompir zahteva specifične uslove za čuvanje. Krompir se čuva na suvom i tamnom, a takođe i na provetrivom mestu, koje je nedostupno hladnoći.
16. dec.
Kulinarski SavetiKako se konzumira javorov sirup?avorov sirup se koristi kao zaslađivač - za čaj ili kafu. Može se koristiti i u proizvodnji zaslađenog hleba. Korišćenje javorovog sirupa. Uzimajte javorov sirup u umerenim količinama, jer je kalorična namirnica.
16. dec.
Šta je zbog čega korisnoMagnezijum - funkcije, koristi, unos, izvoriMagnezijum je četvrti po zastupljenosti mineral u ljudskom telu. Unos, funkcije, izvori i nedostatak magnezijuma.
15. dec.
Ishrana kod problemaNajčešći znaci nedostatka joda Nedostatak joda je teško dijagnostikovati, ali to ne znači da ga nema. Neke grupe ljudi su izložene većem riziku od nedostatka joda od drugih.
15. dec.
Ishrana kod problemaKruškaKruške su ukusno voće, poput jabuka i dunja. Kruške su dobar izvor dijetalnih vlakana, vitamina C, bakra i vitamina K.
14. dec.
VoćeMavrudMavrud je tradicionalna bugarska sorta crvenog grožđa. Jedna je od najpopularnijih u Bugarskoj. Veoma je cenjena i slavljena kao jedna od najstarijih domaćih sorti za proizvodnju vina.
14. dec.
Vrste VinaNekoliko razloga da jedete ljutoLjute paprike sadrže supstancu kapsaicin, koja ima mnogo koristi za zdravlje. Evo razloga da jedete više ljutog svaki dan.
13. dec.
Šta je zbog čega korisnoSimptomi nedostatka vitamina Uloga nekih važnijih vitamina u ljudskom telu, kao i simptomi kod nedostatka jednog ili više njih. Pogledajte koji su simptomi nedostatka vitamina - A, B, C, D, E, K
13. dec.
Ishrana kod problemaCeler - prirodni čistač organizmaCeler je biljka koja je veoma slična peršunu samo što je viša biljka, listovi su mu krupniji i formira sferni koren.
09. dec.
Šta je zbog čega korisnoNeobična korist kiselog kupusaKiseli kupus trijumfalno korača kroz vekove. Širom sveta ga koriste različite kulture. Koje su koristi od konzumiranja kiselog kupusa.
08. dec.
Šta je zbog čega korisnoJednostavne i ukusne ideje za keto večeruMislite da je keto dijetu nemoguće ispuniti? Razmislite ponovo. Ketogena dijeta uključuje hranu koja sadrži mnogo masti, umereno proteina i malo ugljenih hidrata.
08. dec.
Šta da skuvamNovi recepti
Novi saveti
Pratite nas
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Odabrani
Omiljena jela
- Vrsta Jela
- Stepen Težine
- Sezonska Kuhinja
- Ostale kategorije
- Internacionalni
- Način Obrade